U kan uw afspraak online maken (oranje knop linksboven) of telefonisch. Dagelijks zijn er extra afspraken die vrijkomen vanaf 08u00. Indien de agenda 's avonds of voor 08u00 vol lijken te staan, kijk dan zeker opnieuw ná 08u00. Het schema van de raadplegingen kan u terugvinden bij 'Dokters'.

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u voor een afspraak terecht kan bij de arts van uw keuze. Soms kan het gebeuren dat er bij uw voorkeursarts geen plaats meer vrij is en dat u zal worden verder geholpen door een andere arts. De artsen zullen steeds onderling overleggen indien er zich een probleem stelt. Sowieso is er een dagelijks patiëntenoverleg, waardoor iedere arts in staat is om u verder te helpen.

Het gebeurt dat u meer dan één probleem wilt aanbrengen op de raadpleging. Als dat lukt binnen het tijdsbestek van ongeveer een kwartier, dan zullen wij dat graag doen. Sommige zaken kunnen niet op een kwartier worden behandeld, want goede geneeskunde vraagt vaak tijd. Soms vragen we dan om een 2de afspraak te maken, zodat uw probleem degelijk wordt afgehandeld en ook de wachttijd voor andere patiënten beperkt blijft. Indien u met twee of meer personen op raadpleging wenst te komen, gelieve dan ook twee of meer afspraken te voorzien.


Attesten en formulieren worden uitsluitend afgegeven en ingevuld tijdens een raadpleging. U dient hiervoor dus altijd een afspraak te maken. Valse attesten zullen altijd geweigerd worden.


U kunt online een afspraak vastleggen (zie de oranje knop bovenaan deze pagina). U kan aanloggen op verschillende manieren:
- met uw naam, voornaam en geboortedatum
- met uw rijksregisternummer
- met uw gebruikersnaam en wachtwoord.


Indien er in de digitale agenda geen plaatsen meer vrij zijn en u nog dringend wil langskomen, belt u naar de praktijk (011/522.622) en dan helpen wij u verder.